Istorinio klasikinio šokio ir muzikos festivalis „Arbatėlė pas Tyzenhauzus“ Ilzenbergo dvare

2024 m. rugsėjo 28 d. mūsų mokyklos mokiniai Ieva Skarulskytė, Meda ir Ieva Trimonytės, Meda Jokubauskaitė, Lukrecija Šiaulytė ir Rokas Skarulskis (mokytojos Violeta Česaitienė, Virgilija Kirnaitė, Nerutė Šiliūtė, Raimonda Virvytienė, Neringa Augustauskienė) vyko į Ilzenbergo dvarą, istorinio klasikinio šokio ir muzikos festivalį „Arbatėlė pas Tyzenhauzus“!

Džiugu, kad mūsų mokyklos mokiniai šauniai muzikavo, o trio – Lukrecija Šiaulytė, Rokas Skarulskis ir Meda Jokubauskaitė buvo apdovanoti specialiuoju prizu (festivalyje buvo 2 apdovanojimai – šauniausiems muzikantams ir šauniausiems šokėjams).
Taip pat mūsų mokyklos mokiniai, mokytojai ir tėveliai gėrėjosi nepaprastai gražia dvaro aplinka, aplankė „Meilės salą“, pasidžiaugė kukurūzų labirintu, vynuogynų laukais, plaukė katamaranu, susipažino su Ilzenbergo dvaro istorija, mėgavosi arbatėle, skaniais kepiniais, sūreliais bei rankų darbo saldainiais „Rokiškio karvutė“.

Dėkojame festivalio organizatoriams – Rokiškio Rudolfo Lymano meno mokyklai, mokytojoms Onutei Vigėlytei, Rimai Bielovienei už pakvietimą į festivalį ir šaunią, įspūdžių kupiną dieną!